Om Kristallakademin2018-09-12T16:29:35+00:00

Om Kristallakademin och vem som ligger bakom

Sajten för oss som älskar stenar & kristaller och dess helande verkan!

Kristallakademin grundades 15 Juli 2015 av mig, Gitte Liljekvist för att jag så ofta fick frågor om kristaller när jag hade behandlingar och hur de kunde påverka kroppen. Jag saknade en svensk sajt för “kristalltokiga” med frågor och svar som jag kunde hänvisa till så till slut bestämde jag mig för att göra en själv.

Här ska du kunna hitta svar på alla de frågor du har och få tips på hur du kan använda dig av kristallerna i din vardag. Den som vill öka sina kunskaper ytterligare i kristallhealing och hur man använder kristaller ska kunna utbilda sig, oavsett var man än bor. Därför har jag nu skapat en första distanskurs i kristallhealing (du hittar den HÄR) och fler kommer.

Jag saknade också en sida på svenska som tog upp kristallernas egenskaper och användningsområden på ett bra sätt och har därför börjat skapa en själv som du hittar under Kristaller A-Ö.

Sedan hösten 2017 hittar du också Kristallakademin på YouTube. Klicka här för att komma dit!

Vi finns också både Facebook och Instagram. Gilla oss gärna!

Till Kristallakademin på Facebook

Till Kristallakademin på Instagram

Vill du läsa mer om vem jag är så kan du scrolla ner ytterligare. Hoppas du ska gilla Kristallakademin!

Om Gitte

Hej, Jag heter Gitte Liljekvist och är grundare och kursledare här på Kristallakademin

Jag är kristallhealer/kursledare, meditationskursledare, kundaliniyogalärare, universitetsutbildad hälsocoach, har kandidatexamen i folkhälsovetenskap och har samtidigt läst grundläggande psykologi, positiv psykologi, hälsopsykologi, kost och näring, Photovoice och Mindfulness.

År 2011 blev jag genom kostomläggning fri från samtliga allergier (katt, pollen, vissa födoämnen mm.) genom att under ett halvår endast äta raw food och lever idag som vegan och odlar en stor del av min mat själv. Vegan blev jag av etiska skäl och beslöt mig för att inte längre bidra till övergrepp av oskyldiga djur och tog därför helt avstånd från djurindustrin, hälsan kom som en bonus. Min dotter och jag driver tillsammans sajten Vegoparadiset.se och lägger upp recept, men är tyvärr inte särskilt aktiva där. Vill du lära dig att äta mer vegetariskt? Kika in på djurens rätts hemsida, där finns mängder med fakta och tips.

Kontakt

Jag finns strax söder om Kalmar och du når mig lättast via mail.

Det senaste på bloggen

På bloggen tipsar jag om nytt och gammalt i kristallvärlden.
Har du något som du vill att jag tar upp, så hör gärna av dig!

Kristallnät för en bättre ekonomi!

Kristallspetsar till ditt kristallnät Kristallnät för en bättre ekonomi! Meeeeeeegmånga frågar mig hur man kan förbättra sin ekonomi genom att använda stenar och