Kristallhealing Baskurs 2018-03-06T17:55:41+00:00

Scrolla neråt om du vill läsa vad andra kursdeltagare tycker om kursen!

Kristallhealing – Omfattande kurs på distans

Lär dig allt om healing med kristaller

En djupgående kurs i kristallhealing och hur det fungerar. Direkt efter betalning får du login till kursportalen där du hittar alla kursdelar och lite annat smått och gott. 

Detta är en omfattande kurs där du lär dig om kroppens energisystem, chakran, auran och hur de hänger samman med kroppens endokrina körtlar, hur du använder kristaller, hur och varför de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med och varför, hur du använder en pendel, hur du gör kristallutlägg på kroppen och varför, lite historia, lite forskning, olika energiövningar och du får också lära dig hur du skapar kontakt med dina kristaller och hur du laddar dem med din intention.

Kursen var från början tänkt att dela upp i två delar som en baskurs och en fortsättningskurs men dessa slås istället ihop till en hel komplett kurs och arbetet med fortsättningskursen pågår just nu.

Du som köper kursen nu kommer att få tillgång till den kompletta kursen. De delar som tillkommer är: Kristallelixir, Kristallnät (Crystal Grids) och Mästarkristaller.

Efter kursen vet du allt man behöver veta om healing med kristaller och kan behandla både dig själv och vara yrkesverksam.

Kursavgift: 2995kr inkl moms

Det går också bra att betala via BG 426-4461 eller Swish 0729880099 men hör då av dig till mig på kontakt@kristallakademin.se så att du får dina loginuppgifter. /Gitte

Köp kursen

Här nedan kan du se en del av vad kursen innehåller. 

Delar som tillkommer är Kristallelixir, Mästarkristaller och Kristallnät (Crystal Grids).
Dessa finns inte med i beskrivningen nedan.

Kursen är på distans. Läs i den takt som passar dig!

Om kroppens energisystem, chakran och auran

Här  går vi igenom basfakta om kroppen och dess beståndsdelar samt hur cellerna kommunicerar, hur chakrana och auran är förbundna samt hur dessa påverkar vårt nervsystem och våra endokrina körtlar. Vi går igenom vad forskningen säger och hur frekvenser påverkar oss. Samt en genomgång av 14 chakra och hur de påverkar. Framför allt så går vi igenom hur varje del påverkar en annan. 

Om kristaller och hur de påverkar kroppens energisystem

Här går vi igenom kristallfamiljernas uppbyggnad och hur de påverkar kroppens chakra när man ger healing med kristaller, samt hur de används inom den moderna tekniken. Vi tittar också på kroppens kristallina uppbyggnad och vilka upptäckter man gjort inom forskningen. 

Hur man renar, laddar och skapar kontakt med sina kristaller

Vi går igenom olika sätt att rena, ladda och programmera sina kristaller och varför de används. Vi tittar också på olika kombinationer och klargör skillnader i de olika metoderna. Du får ett par meditationer som du kan använda för att skapa kontakt och andra roliga tips.

Bas-verktygslådan och varför

Denna kursdel går vi igenom olika kristallformer och vilka kristaller som är bra att börja med och varför de är det. Vi tittar på fällorna vid inköp av nya kristaller och hur man undviker dem. Vi går också kort igenom några kristallessenser.

Vikten av att meditera och att vara i stillhet

Här går vi igenom varför man bör meditera och hur det påverkar förmågan att öka sin kontakt med kristallerna och förmågan att känna in energier. Du får olika meditationer som du kan utföra med kristaller för att öka din intuition. Vi går också igenom hur man hanterar mentalt skräp som kommer till ytan när man mediterat ett tag. Detta är en viktig del när man ger healing med kristaller!

Olika energiövningar

Vi går igenom olika roliga övningar som du kan använda för att öka förmågan att känna energier. Du får tips på olika övningar som kan utföras både på egen hand men också i par. Vi går också igenom övningar för att känna av vilka kristaller man bör välja om man känner sig tveksam.

Olika sätt att läsa av kroppens chakran

Här går vi igenom olika sätt att läsa av kroppens chakra innan man börjar ge healing med kristaller, och hur man ser om chakrat är underaktivt eller överaktivt samt lite om parvisa kopplingar mellan chakrana. Dessutom får du en frågelista som kan hjälpa dig avgöra var obalanser kan sitta. 

Kristallutlägg på kroppen

Här går vi igenom en mängd olika kristallutlägg på kroppen och hur de fungerar. Vi tittar på olika utlägg beroende på om chakrat är överaktivt eller undreaktivt och utlägg för olika syften. Du får grundläggande kunskaper och tips om hur du kan jobba med healing med kristaller.

Extra Bonus!

Du får en rabattkod hos HarmoniQA som ger dig 10% i rabatt på stenar och kristaller.

Du får också en pdf med en sammanfattning av alla chakrana som du kan använda som “snabbguide”.

Du har så mycket kontakt med kursledaren som du själv önskar på det sätt som du själv tycker är bekvämt. Antingen genom mejl, sms, Skype eller telefon.

Under kursens gång

Det är viktigt för mig att du känner dig nöjd med din investering och meningen med kursen är att du ska få svar på alla dina frågor så att du kan jobba med kristallhealing utan att känna dig tveksam.

På en distanskurs har man inte samma kommunikation som man har när man ses fysiskt och därför kan du boka onlinemöte eller telefonsamtal med mig, kursledare Gitte Liljekvist, för att få svar på alla de frågor du har under kursens gång. Du kan också när som helst kontakta mig på mejl om du hellre vill det. Jag svarar oftast samma dag och inom ett par timmar om jag kan. Du har alltså så nära kontakt med mig som du själv önskar, men jag uppskattar om vi hörs av åtminstone ett par gånger under kursens gång.

Detta är en PILOTKURS

Vilket innebär att den fortfarande utvärderas och formas och är därför rabatterad! Du kommer självklart att få tillgång till kursportalen här på Kristallakademin när kursen är utvärderad och missar ingenting när du går pilotkursen!

Varför en pilotkurs? Jag vill vara säker på att kursen svarar på ALLA de frågor DU har kring healing med kristaller och att materialet täcker alla aspekter. Det är lätt att bli “hemmablind” när man utformar en kurs och när den är klar kommer du att få tillgång till ljudfiler med meditationsövningar och videofilmer med föreläsningar här på Kristallakademin.

Allt detta material kommer du självklart också att få tillgång till trots att du går den rabatterade pilotkursen, så du missar ingenting!!

Pilotkursen beräknas bli färdigställd under mars 2018. Fram tills dess erbjuds du den kompletta kursen för endast 2995 kr. Priset kommer därefter att höjas.

Efter kursen

Efter kursen kan du behandla både dig själv och professionellt som yrkesverksam. Du kan också få ett diplom till din mejlbox efter att först ha blivit godkänd på kursens hemtentamen. Hemtentamen är till för att säkerställa att du verkligen läst och förstått innehållet i kursen och är helt frivillig, men krävs för att få ett diplom. För att få diplom måste du ha genomfört din hemtentamen inom ett år från kursens första dag, undantagsfall kan dock förekomma.

Köp kursen

Det går också bra att betala via BG 426-4461 eller Swish 0729880099 men hör då av dig till mig på kontakt@kristallakademin.se så att du får dina loginuppgifter. /Gitte

Kursavgift: 2995kr inkl moms

Vad säger andra om kursen?

“Din kristallkurs är verkligen toppen! Bra upplagd och ambitiös och grundlig… vet inte vad jag väntat, men den är över förväntan! Bara jag kunde ta mig tid lite oftare..” Harriet Pederson

“Min avsikt med den här kursen var att få en större bild av hur det hela fungerar då jag tycker det har varit svårt att hitta någon bok som förklarat tydligt och lättförståeligt – känns som om jag har fått det genom dig! Innan har jag använt mig av intuitionen, vilket jag fortfarande kommer att göra men det är även skönt för mig att ha en helhet, förståelse utifrån vetenskaplig/beprövad grund.” Camilla Hammarström

“Hittar inget negativt att säga! Tycker att bilderna är inspirerande…texten lättläst! Jag som alltid haft aningen svårt med de teoretiska…o att minnas det jag läser!! Kursmaterialet känns “personligt ” fast man läser på distans..din energi finns där bland med raderna!” Susanne Hakala

“Jag är mycket glad över att jag gick kursen. Kursen har gett mig svar på alla de funderingar jag tidigare haft kring HUR det funkar och vad som händer i kroppen. Energiövningarna är verkligen bra och meditationerna som ökar förmågan att känna in energi har jag försökt göra varje dag.” Johanna Gustafsson

“Nu känner jag att jag kan förklara för andra hur kristallhealing fungerar och det känns skönt med att ha vetenskaplig forskning som stöd.” Bea Andersson

“Texterna är välarbetade och lättlästa då de är uppdelade i olika färger och sektioner. Det underlättar att ta till sig orden när det är luft i texten. Jag upplever även att kursen tar med det viktigaste, det är tydligt upplagt. Jag har läst lite om kristaller och chakran tidigare men här känner jag att jag får mer “kött på benen” samt att det är med en vetenskaplig grund och forskning och det gillar jag skarpt!!” Maria Sjöström